Nieuws

  • Traditionele bereiding
  • Natuurlijke rijping
  • 100% weidemelk
  • Duurzaamheid
Nieuws

Beemster Extra Oud wint Super Gold Medaille

Begin november zijn de World Cheese Awards in Bergen, Noorwegen, gehouden. Tijdens deze internationale kaaskeuring werd Beemster Extra Oud bekroond ...

Lees meer
Nieuws

Tosti Club Amsterdam

De tosti is natuurlijk het ultieme clockless gerecht. De Nederlander is de grootste tosti eter van de wereld. ’s ochtends ...

Lees meer
Nieuws

Beemster Cheese Bar op luchthaven Schiphol

Cheese to meet you! Deze zomer* staat onze Cheese Bar voor de ingang van luchthaven Schiphol. Hier kun je terecht ...

Lees meer
Nieuws

Beemster team wint Foodmagazine Marketing Award

Normaal gesproken staan onze koeien en onze lekkere kaas in het middelpunt van de belangstelling. Zelf staan we namelijk niet ...

Lees meer
Nieuws

Beemster kaas veehouders stappen over op GMO-vrij voeren

Beemster kaas, maakt al vele jaren stappen in verduurzamen van de keten van koe tot kaas, de volgende stap in ...

Lees meer
Nieuws

Beemster viert 10 jaar Caring Dairy

Beemster viert dit jaar het 10-jarig bestaan van Caring Dairy, ’s werelds eerste duurzaamheidsprogramma voor melkveehouders. Al onze Beemster kaas ...

Lees meer
Nieuws

Entree artikel: Beemster kaas: smeuïg, authentiek, eerlijk.

De kazen van Beemster staan steeds vaker op de kaart in de horeca. Met succes, aldus 2 horecaprofessionals die we ...

Lees meer
Nieuws

Kwekkeboom Beemster kaassoufflé

Kwekkeboom en Beemster lanceren gezamenlijk een nieuwe frituursnack: de Kwekkeboom Beemster kaassoufflé.

Lees meer
Nieuws

Vier Beemster kazen winnen Michelin-sterren onder de kazen!

Beemster kaas valt opnieuw in de prijzen. Onlangs won Oude Beemster nog de titel Beste product van het jaar. Nu ...

Lees meer