Beemster Foodservice
Nieuws

Kampioen in weidegang!

december 28, 2020

De melkveehouders van CONO Kaasmakers zijn ook dit jaar kampioenen in weidegang. In 2020 voldeed bij CONO ruim 96% van de melkveebedrijven aan de weidegang norm, terwijl landelijk 83,7% van alle Nederlandse melkveehouders de koeien…

Record aan Gouden medailles voor Beemster kazen

juli 6, 2020

Acht kazen van CONO Kaasmakers: Beemster Jong, Beemster Belegen, Royaal, Royaal Grand Cru, Oude en Extra Oude Beemster, X-O- en Beemster Geiten kaas hebben Goud gewonnen tijdens de DLG Awards in Duitsland, de prestigieuze kaaskeuring…

Nieuw: Vivera vega schnitzel met Beemster kaas

juni 18, 2020

Wij hebben iets nieuws: een heerlijke kaasschnitzel met de volle, licht pikante smaak van Beemster Extra Belegen kaas.    De Vivera vega schnitzel met Beemster kaas is een samenwerking tussen Beemster kaas en Vivera. Vivera…

Beemster Bijenlint bloeit!

augustus 21, 2019

In het voorjaar heeft CONO Kaasmakers, de makers van Beemster kaas, samen met zes enthousiaste boeren het Beemster Bijenlint ingezaaid. Het Beemster Bijenlint start bij de kaasmakerij en vervolgt met bloemenstroken die door de hele…

Bidfood Served artikel: De groenste kaasmakerij ter wereld

juli 24, 2019

Dit artikel verscheen onlangs in Served, het magazine van Bidfood.

In de Beemsterpolder, midden tussen de koeien, staat een kaasmakerij waar ze nog steeds kaas maken zoals honderd jaar geleden. Kaas die goed is voor de toekomst en die met veel zorg voor natuur en milieu is geproduceerd. Op reportage bij Beemster kaas in Westbeemster.

Beemster kaas voorloper in duurzaam en gezond

juni 12, 2019

In de Kaaswijzer van Questionmark is de jonge kaas van Beemster uitgeroepen tot ‘voorloper in duurzaam & gezond’. Voor de Kaaswijzer vergeleek Questionmark vierentwintig jonge kazen uit de Nederlandse supermarkt op duurzaamheidsindicatoren milieu en dierenwelzijn….


Bij Beemster doen wij ons uiterste best om u te inspireren en uw gasten te verleiden met oorspronkelijke smaken en pure ingrediënten.