Tosti Beemster Jong Belegen en kalfsragout

Lunchgerecht. 6 personen. Bereiden 15 min.

Ingrediënten

  • 3 plakken Beemster Jong Belegen
  • 12 sneetjes witbrood naar keuze (bijv. wit vloerbrood)
  • 400 g kalfsragout of krokettenvulling
  • 12 tl mayonaise
  • 3 el grove mosterd

Bereiding

  1. Halveer de plakken kaas en verdeel de helft over 6 sneetjes brood. Verdeel daar de kalfsragout over. Dek af met de rest van de kaas en rest van de sneetjes brood. Besmeer de bovenkanten elk met 1 tl mayonaise.
  2. Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en bak per pan 2 à 3 tosti’s 3 min. aan de mayonaise-kant op middelhoog vuur. Besmeer ondertussen de bovenkanten met de rest van de mayonaise, keer om en bak nog 3-4 min. Zet het vuur wat lager als het brood te bruin dreigt te worden. Herhaal met de rest van het brood
  3. Serveer met de mosterd.