Tosti Beemster Geitenkaas met paprika en kappertjes

Lunchgerecht. 4 personen. Bereiden 10 min.

Ingrediënten

  • 2 el (rood-gele) gegrilde paprikareepjes
  • 1 el kappertjes
  • 5 plakken Beemster Geitenkaas
  • 8 sneetjes donker meergranenbrood
  • 2 el roomboter (op kamertemperatuur)

Bereiding

  1. Laat de paprikareepjes en kappertjes uitlekken. Halveer 4 plakken kaas. Snijd de 5e plak in vieren.
  2. Beleg de helft van de sneetjes brood met een half plakje kaas, wat paprika, kappertjes en de rest van de kaas (een halve plak en een kwart plak). Leg de andere sneetjes erop en besmeer de buitenkanten met een beetje boter.
  3. Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en bak de tosti’s 3 min. aan op middelhoog vuur. Keer om en bak nog 3-4 min. Zet het vuur wat lager als het brood te donker dreigt te worden, maar de kaas nog niet gesmolten is.