Spicy naanpizza met Beemster Jong Belegen

Hoofdgerecht. 1 persoon. Bereiden 5 min. + 10 min. oventijd

Ingrediënten

  • 50 g Beemster Jong Belegen
  • 100 g groene asperges
  • 1 groot naanbrood
  • 1/2 tl garam masala
  • Paar takjes koriander
  • Sriracha hot chili sauce

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp 50 g Beemster Jong Belegen. Verwijder de houtachtige onderkant van 100 g groene asperges.
  2. Halveer de asperges in de lengte. Bestrooi 1 groot naanbrood met de geraspte kaas en een tl garam masala, maar laat de randen vrij.
  3. Beleg het brood in de lengte met de asperges. Bak in het midden van de oven in 10 min. of totdat de kaas is gesmolten. Snijd ondertussen een paar takjes koriander grof.
  4. Neem de pizza uit de oven, besprenkel met sriracha hot chili sauce naar smaak en bestrooi met de koriander.