Spaghetti met Beemster Oud, peper & Hollandse garnalen

Hoofdgerecht. 2 personen. Bereiden 15 min.

Ingrediënten

  • 150 g spaghetti
  • 100 g Beemster Oud
  • Paar takjes bieslook
  • 25 g boter
  • 1/4 tl zwarte peper
  • 100 g Hollandse garnalen, gepeld

Bereiden

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Rasp ondertussen de kaas en snijd de bieslook fijn.
  3. Smelt de boter in een hapjespan. Giet de pasta af en vang een kopje kookvocht op. Roer de helft van het kookvocht door de boter en meng de pasta erdoor. Roer de kaas en zwarte peper door de pasta tot de kaas is gesmolten. Voeg eventueel meer kookvocht toe om de pasta smeuïger te maken.
  4. Roer de garnalen erdoor en bestrooi met de bieslook.