Naantosti met Beemster Oud, koriander en mangochutney

Lunchgerecht. 4 personen. Bereiden 15 min.

Ingrediënten

  • 4 mini-naanbroden
  • 4 plakken Beemster Oud
  • 1 kleine rode ui
  • 5 g verse koriander
  • 2 el mangochutney

Bereiding

  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en verwarm de naanbroden 3 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege.
  2. Halveer ondertussen de plakken kaas. Snijd de ui in ringen en de koriander grof. Snijd de naanbroden met een scherp mesje overlangs doormidden.
  3. Beleg de helft van de naanbroden met een plak kaas, wat ui, de helft van de koriander, de chutney en nog een plak kaas. Dek af met de rest van de naan.
  4. Bak de belegde naan nog 3 min. op middelhoog vuur. Keer om en bak nog 4 min. Zet het vuur wat lager als het brood te bruin dreigt te worden. Bestrooi met de rest van de koriander en serveer direct.