Lunchgerecht. 4 personen. Bereiden 18 min.
Ingrediënten
- 4 plakken Beemster Jong
 - 2 grote panini’s (broodjes)
 - 2 el gele mosterd
 - 50 g flinterdunne plakken beenham
 - 50 g salami
 - 8 zoetzure augurkenschijven
 
Keukenspullen
- bakpapier
 
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 210 °C. Halveer de plakken kaas in de lengte. Snijd de panini’s overlangs doormidden en besmeer zowel de beide snijkanten als de bovenkant met de mosterd.
 - Beleg ze met de plakjes kaas, ham, salami, de augurkenschijven en nog een plakje kaas. Dek af en druk goed aan.
 - Verdeel de panini’s over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze 7-8 min. in het midden van de oven. Neem de panini’s uit de oven, halveer en serveer direct.
 
Op zoek naar andere receptinspiratie? Ga dan snel naar onze receptpagina.

