Het nieuws van Beemster

  • Traditionele bereiding
  • Natuurlijke rijping
  • 100% weidemelk
  • Duurzaamheid
Nieuws

Tosti Club Amsterdam

De tosti is natuurlijk het ultieme clockless gerecht. De Nederlander is de grootste tosti eter van de wereld. ’s ochtends ...

Lees meer
Video

Kaasmakerij

Kaas maken is mensenwerk. Zo roeren wij de wrongel nog met de hand. Kan een machine dat niet? Misschien. Maar het oog van de ...

Lees meer
Tip

Beemster & Chill kookboek

Vol trots kunnen wij eindelijk vertellen dat we een nieuw kookboek hebben ontwikkeld: Beemster & Chill. Dit kookboek bevat meer dan ...

Lees meer
Video

Melkrobot

Dit is een melkrobot. Dat is een machine die melkt. Is dat niet zielig voor de koe? Integendeel. De koe bepaalt namelijk het liefst ...

Lees meer
Video

Hoe is het eigenlijk om boer te zijn?

Hoe is het eigenlijk om boer te zijn? Ik kan je vertellen: het is hard werken. Elke ochtend, voor dag en dauw, ...

Lees meer
Product

Tip van de maand

Zin in iets lekkers voor bij de borrel? De Beemster kaasblokjes zijn de perfecte oplossing. Heerlijk smeuïg en direct te ...

Lees meer
Video

Ambachtelijke Beemster kaasmakerij

Dit is onze gloednieuwe kaasmakerij. Hier maken we onze kazen op ambachtelijke wijze. Dat klinkt gek he? Het zit zo: ...

Lees meer
Nieuws

Beemster Cheese Bar op luchthaven Schiphol

Cheese to meet you! Deze zomer* staat onze Cheese Bar voor de ingang van luchthaven Schiphol. Hier kun je terecht ...

Lees meer
Nieuws

Beemster team wint Foodmagazine Marketing Award

Normaal gesproken staan onze koeien en onze lekkere kaas in het middelpunt van de belangstelling. Zelf staan we namelijk niet ...

Lees meer