Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Maar hoe ontbijt jij eigenlijk? Zit je gezellig met iedereen aan tafel? ...
Lees meerGaten. Waarom heeft een kaas eigenlijk gaten? Nou tijdens het rijpen ontstaan kleine belletjes. Ogen noemen we die. En aan die ogen kunnen we ...
Lees meerDit zijn onze belangrijkste neuzen. Zij keuren wekelijks de kaas. Op smaak. Textuur. Mondgevoel. En pas als de neus tevreden is, is de kaas goedgekeurd. Echte ...
Lees meerOnze kaas wordt gemaakt van verse melk. Maar hoe vers is vers eigenlijk? Het is een race tegen de klok. Verse melk, is ...
Lees meerWeet jij wat Beemster en NY gemeen hebben? Meer dan jij denkt! Dit is heel bijzondere grond. Het is de eerste polder ...
Lees meerIn het voorjaar heeft CONO Kaasmakers, de makers van Beemster kaas, samen met zes enthousiaste boeren het Beemster Bijenlint ingezaaid. ...
Lees meer“Voor het 20e jaar op rij werd in opdracht van FoodPersonality het Captain of the Category-onderzoek uitgevoerd. De centrale vraag ...
Lees meerMet z’n allen werken we binnen onze kleine boerencoöperatie in de Beemster iedere dag hard om de lekkerste kaas te ...
Lees meerDit artikel verscheen onlangs in Served, het magazine van Bidfood. In de Beemsterpolder, midden tussen de koeien, staat een kaasmakerij waar ...
Lees meer