Het nieuws van Beemster

  • Traditionele bereiding
  • Natuurlijke rijping
  • 100% weidemelk
  • Duurzaamheid
Het nieuws van Beemster

Rijping

Kaas maken is saaaaai. Het is vooral heel… veel… wachten. Voor een beetje oud minstens 10 maanden. Het kan wel sneller. Maar daar wordt ...

Lees meer
Het nieuws van Beemster

Tosti Club Amsterdam

De tosti is natuurlijk het ultieme clockless gerecht. De Nederlander is de grootste tosti eter van de wereld. ’s ochtends ...

Lees meer
Het nieuws van Beemster

Beemster Extra Oud wint Super Gold Medaille

Begin november zijn de World Cheese Awards in Bergen, Noorwegen, gehouden. Tijdens deze internationale kaaskeuring werd Beemster Extra Oud bekroond ...

Lees meer
Het nieuws van Beemster

Pekelbad

Iedere kaas gaat in bad. In het pekelbad. Dat zijn drie Olympische zwembaden vol pekel. Pekelen geeft de kaas extra smaak en textuur. En ...

Lees meer
Het nieuws van Beemster

Kaasmakerij

Kaas maken is mensenwerk. Zo roeren wij de wrongel nog met de hand. Kan een machine dat niet? Misschien. Maar het oog van de ...

Lees meer
Het nieuws van Beemster

Beemster & Chill kookboek

Vol trots kunnen wij eindelijk vertellen dat we een nieuw kookboek hebben ontwikkeld: Beemster & Chill. Dit kookboek bevat meer dan ...

Lees meer
Nieuws

Melkrobot

Dit is een melkrobot. Dat is een machine die melkt. Is dat niet zielig voor de koe? Integendeel. De koe bepaalt namelijk het liefst ...

Lees meer
Het nieuws van Beemster

Hoe is het eigenlijk om boer te zijn?

Hoe is het eigenlijk om boer te zijn? Ik kan je vertellen: het is hard werken. Elke ochtend, voor dag en dauw, ...

Lees meer
Nieuws

Ambachtelijke Beemster kaasmakerij

Dit is onze gloednieuwe kaasmakerij. Hier maken we onze kazen op ambachtelijke wijze. Dat klinkt gek he? Het zit zo: ...

Lees meer