Het nieuws van Beemster

  • Traditionele bereiding
  • Natuurlijke rijping
  • 100% weidemelk
  • Duurzaamheid
Video

Gaten in de kaas

Gaten. Waarom heeft een kaas eigenlijk gaten? Nou tijdens het rijpen ontstaan kleine belletjes. Ogen noemen we die. En aan die ogen kunnen we ...

Lees meer
Video

Kaasmeesters

Dit zijn onze belangrijkste neuzen. Zij keuren wekelijks de kaas. Op smaak. Textuur. Mondgevoel. En pas als de neus tevreden is, is de kaas goedgekeurd. Echte ...

Lees meer
Video

Beemster Melkwagen

Onze kaas wordt gemaakt van verse melk. Maar hoe vers is vers eigenlijk? Het is een race tegen de klok. Verse melk, is ...

Lees meer
Video

Beemster & NY

Weet jij wat Beemster en NY gemeen hebben? Meer dan jij denkt! Dit is heel bijzondere grond. Het is de eerste polder ...

Lees meer
Nieuws

Beemster Bijenlint bloeit!

In het voorjaar heeft CONO Kaasmakers, de makers van Beemster kaas, samen met zes enthousiaste boeren het Beemster Bijenlint ingezaaid. ...

Lees meer
Nieuws

Beemster uitgroepen tot Captain of the Category door FoodPersonality

“Voor het 20e jaar op rij werd in opdracht van FoodPersonality het Captain of the Category-onderzoek uitgevoerd. De centrale vraag ...

Lees meer
Nieuws

Beemster wint Foodmagazine Marketing Award voor tweede jaar op rij

Met z’n allen werken we binnen onze kleine boerencoöperatie in de Beemster iedere dag hard om de lekkerste kaas te ...

Lees meer
Nieuws

Bidfood Served artikel: De groenste kaasmakerij ter wereld

Dit artikel verscheen onlangs in Served, het magazine van Bidfood. In de Beemsterpolder, midden tussen de koeien, staat een kaasmakerij waar ...

Lees meer
Nieuws

Beemster kaas voorloper in duurzaam en gezond

In de Kaaswijzer van Questionmark is de jonge kaas van Beemster uitgeroepen tot ‘voorloper in duurzaam & gezond’. Voor de ...

Lees meer