Het nieuws van Beemster

  • Traditionele bereiding
  • Natuurlijke rijping
  • 100% weidemelk
  • Duurzaamheid
Nieuws

De koeien staan weer in de wei!

Ondanks deze roerige tijden, doet de natuur gewoon haar ding. Het voorjaars zonnetje schijnt, de wei lonkt, de grond is ...

Lees meer
Nieuws

Beemster kaas opnieuw het meest duurzame kaas merk in Nederland!

Westbeemster, 12 mei 2020 – Beemster kaas is door consumenten opnieuw uitgeroepen tot het meest duurzame kaas merk van Nederland, ...

Lees meer
Video

Tractor

Boeren zorgen voor ons voedsel. Tuurlijk, maar ze zorgen voor zoveel meer. Sommigen helpen jongeren, die buiten de boot ...

Lees meer
Nieuws

Nieuw: Vivera vega schnitzel met Beemster kaas

Wij hebben iets nieuws: een heerlijke kaasschnitzel met de volle, licht pikante smaak van Beemster Extra Belegen kaas.    De ...

Lees meer
Video

Boer Groen

Dit is boer Groen. Kijk hem eens hard werken. Hij levert niet alleen melk, maar ook stroom. Zo draait onze kaasmakerij op groene ...

Lees meer
Nieuws

Record aan Gouden medailles voor Beemster kazen

Acht kazen van CONO Kaasmakers: Beemster Jong, Beemster Belegen, Royaal, Royaal Grand Cru, Oude en Extra Oude Beemster, X-O- en ...

Lees meer
Video

Gaten in de kaas

Gaten. Waarom heeft een kaas eigenlijk gaten? Nou tijdens het rijpen ontstaan kleine belletjes. Ogen noemen we die. En aan die ogen kunnen we ...

Lees meer
Video

Kaasmeesters

Dit zijn onze belangrijkste neuzen. Zij keuren wekelijks de kaas. Op smaak. Textuur. Mondgevoel. En pas als de neus tevreden is, is de kaas goedgekeurd. Echte ...

Lees meer
Video

Beemster Melkwagen

Onze kaas wordt gemaakt van verse melk. Maar hoe vers is vers eigenlijk? Het is een race tegen de klok. Verse melk, is ...

Lees meer