Smaak het verschil

Smaak het verschil

Beemster Actueel

Broodje oude Beemster kaas
Recept

Broodje oude Beemster kaas

Echte krentenwegge, belegd met Beemster kaas en roomboter

Meer Recepten
Boerenblog: Petra en Marit vertellen
Boerenblog

Boerenblog: Petra en Marit vertellen

Aan het eind van de week was het dan eindelijk toch zo ver! De dames mochten heerlijk de wei in.

Meer Blogs
Tip van de maand
Tip

Tip van de maand

Zin in iets lekkers voor bij de borrel? De Beemster kaasblokjes zijn de perfecte oplossing. Heerlijk smeuïg en direct te serveren!

Meer Tips
 • Beemster buffet presentatie

  Het Beemster assortiment sluit aan bij elk gebruiksmoment van de dag. Neem onze 25 plaks verpakking. De plakken zijn al voorgesorteerd en dus ideaal om direct op uw buffet te presenteren.

 • Beemster kaas als hartige snack voor in de lucht

  Beemster kaas is namelijk ook verkrijgbaar in voorverpakte mini’s. Erg leuk en natuurlijk heel lekker als klein tussendoortje voor de reizigers.

 • Broodje Beemster, lekker duurzaam

  Handig voor onderweg en nog lekker ook! De broodjes worden vers bereid met volkoren brood en premium Beemster kaas. Bewust genieten!

 • Ambachtelijke tosti met Beemster Royaal

  Wilt u een lekkere tosti serveren? Probeer dan eens de Beemster Royaal. De Royaal is uniek vanwege de licht pittige en notige smaak die ook na het smelten goed overeind blijft.

De oorsprong van Beemster kaas

Beemster kaas is een typisch streekproduct, traditioneel gemaakt door onze eigen kaasmakers. Al ruim honderd jaar werken wij samen met onze eigen melkveehouders en hun koeien aan de lekkerste kaas van Nederland.

Meer Informatie

Een greep uit het assortiment

De Beemster kaasmeesters zorgen al meer dan 100 jaar voor de meest smaakvolle en smedige kaas van de allerbeste kwaliteit. Onze eersteklas kazen worden met liefde bereid in de kaasmakerij en kunnen op hun gemak natuurlijk rijpen.

Alle Producten